Kontakt

Številka prenosnega telefona: 040/77-77-20

E-pošta: sd.okslj@gmail.com

Statistika

Števec pogledov vsebine : 424573

KOŠARKARSKI TABOR 2015

99

Vabimo vas, da se nam pridružite na košarkarskem taboru v SAVUDRIJI.

Košarkarske tabore organiziramo že od leta 1994.

5 dnevni košarkarski tabor za dečke in deklice od 1. do 6. razreda osnovne šole ( otroci bodo razdeljeni po starostnih skupinah), bo potekal v dveh izmenah. Prva izmena od srede 24.6., do nedelje 28.6. in druga izmena od nedelje 28.6 do četrtka 2.7.
Tabor je primeren tako za tiste, ki košarko radi igrajo za zabavo in sprostitev kot za vse, ki bi radi postali dobri košarkarji.
Košarkarski tabor, s strnjenim 5 dnevnim programom, bodo poleg Janeza Čmera, Danila Podgorška, Jureta Turka, Jana Bezice, Klemna Bučarja, Mihe Brodnika, Uroša Jurkoviča, Blaža Babiča, vodili tudi drugi trenerji Otroške košarkarske šole Ljubljana in trenerji košarkarskih klubov iz Ljubljane. Vsi trenerji OKŠ-LJ so profesorji športne vzgoje ali usposobljeni trenerji z ustrezno licenco.

V Savudrijo in nazaj imamo zagotovljen avtobusni prevoz.

Otroci bodo v delovne skupine razdeljeni, glede na letnik rojstva, sposobnosti in predznanje. Trening košarke bodo opravili 2X dnevno. Posebno pozornost bomo na taboru posvetili najmlajšim, ki košarko spoznavajo skozi igro. Starejši vadijo po programu OKŠ, s poudarkom na tehniki, kjer je vsak posameznik individualno obravnavan. V večernih urah so na programu tekmovanja v igrivi košarki za najmlajše, za malo starejše pa igra 1:1, 2:2, 3:3. Poleg tekmovanj bomo imeli tudi srečanja z znanimi košarkarji. Družili se bomo z vrstniki iz največje košarkarske šole na Hrvaškem " Vučiči " (Volkci), ki so podmladek košarkarskega kluba Cibona (http://www.vucici.hr/). Z njimi bomo igrali prijateljske tekme. Na taboru bomo opravili tudi selekcioniranje.

Poleg naporne vadbe se bomo 2X dnevno sproščali na plaži. Imeli bomo šolo plavanja ter razne zabavne igre v vodi. Plavalne aktivnost bo poleg profesorjev in trenerjev, vodil in nadzoroval tudi reševalec iz vode. Po dnevnih aktivnostih sledi večerna animacija celotnega tabora, igre brez meja ter atraktivni program GET WET, katerega organizira Janez Čmer (http://get-wet.org/wordpress/). Vse skupaj bo povezoval naš animator Blaž Babič.
CENA tabora za otroke Otroške košarkarske šole je 210 eur za drugi termin in 220 eur za prvi. Znesek je plačljiv v dveh obrokih, 110 eur ob prijavi in ostalo do 1.6.2015). Plačilo se bo izvedlo preko položnic ali spletnega bančništva, zainteresiranim bomo posredovali navodila in račun.

KOŠARKARSKI TABOR POTEKA V ŠPORTNO REKREACIJSKEM CENTRU V SAVUDRIJI

V ceno je vključeno:

- avtobusni prevoz
- 4 polni penzioni
- nezgodno zavarovanje
- 24 urno zdravniško varstvo
- košarkarska žoga
- košarkarska majica
- bidoni za vodo
- 2 krat dnevni trening
- učenje plavanja in nadzor s plavalnimi učitelji
- večerne animacije:
učenje plesa, koncert, igre brez meja, GET WET...
- trening tekme z vrstniki
- izleti po okolici

Za vse zainteresirane bomo v mesecu maju organizirali roditeljski sestanek na eni izmed ljubljanskih osnovnih šol. Dodatne informacije o taboru in roditeljskem sestanku lahko dobite na tel. št. 040/77-77-20 (Pavle Dornik).

Prijave sprejemamo preko maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Prijavnica

Ime in priimek:
Datum rojstva:
Naslov:
Telefon, e-pošta:
Osnovna šola:

Fotogalerije KOŠARKARSKI TABOR 2014:

FOTO 1

FOTO 2

FOTO 3

FOTO 4

Partnerji

Izvajanje programa sofinancira MOL

lj-grb