SAVUDRIJA 2018

TABOR 2018 2

KOŠARKARSKI TABOR OKŠ LJUBLJANA SAVUDRIJA 2018

Dragi košarkarji in njihovi starši.

Vabimo vas, da se tudi letos pridružite poletnemu taboru Otroške košarkarske šole Ljubljana. Organiziramo jih že od leta 1994.

5 dnevni košarkarski tabor za dečke in deklice od 1. do 6. razreda osnovne šole (otroci bodo razdeljeni po starostnih skupinah), bo potekal v dveh izmenah. Prva izmena od nedelje 24. 6., do četrtka 28. 6. in druga izmena od četrtka 28. 6 do ponedeljka 2. 7.

Tabor je primeren tako za tiste, ki košarko radi igrajo za zabavo in sprostitev, kot za vse, ki bi radi postali dobri košarkarji. Košarkarski tabor, s strnjenim 5 dnevnim programom, bodo vodili trenerji Otroške košarkarske šole Ljubljana v sodelovanju s trenerji KK Olimpija, KD Ilirija, KK Janče, ... Vsi trenerji OKŠ-LJ so profesorji športne vzgoje ali usposobljeni trenerji z ustrezno licenco.

V Savudrijo in nazaj imamo zagotovljen avtobusni prevoz.

Otroci bodo v delovne skupine razdeljeni glede na letnik rojstva, sposobnosti in predznanje. Trening košarke bodo opravili 2X dnevno. Posebno pozornost bomo na taboru posvetili najmlajšim, ki košarko spoznavajo skozi igro. Starejši bodo vadili po programu OKŠ, s poudarkom na tehniki, kjer je vsak posameznik individualno obravnavan. V večernih urah bodo na programu tekmovanja v igrivi košarki za najmlajše, za malo starejše pa igra 1:1, 2:2, 3:3. Poleg tekmovanj se bomo srečali tudi z znanimi košarkarji. Družili se bomo z vrstniki drugih košarkarskih klubov in šol (hrvaških in slovenskih). Z njimi bomo igrali prijateljske tekme. 
Na tabor poleg otrok košarkarske šole vabimo tudi otroke selekcij U9, U11 in U13 KK Olimpija, KD Ilirija, KK Janče in KD Ježica, torej klubov s katerimi OKŠ Ljubljana tesno sodeluje in hkrati tudi vodi nekatere od selekcij. Za udeležence smo pripravili veliko medsebojnih tekmovanj ter tekmovanj z vrstniki iz Hrvaške. Poleg naporne vadbe se bomo 2X dnevno sproščali na plaži. Imeli bomo šolo plavanja ter razne zabavne igre v vodi. Plavalne aktivnost bo poleg profesorjev in trenerjev, vodil in nadzoroval tudi reševalec iz vode. Po dnevnih aktivnostih sledi večerna animacija celotnega tabora, igre brez meja ter atraktivni program GET WET. Vse skupaj bo povezoval uradni animator.

CENA tabora je 220 eur. Znesek je plačljiv v dveh obrokih, in sicer 110 eur ob prijavi, 110 pa do 1. 6. 2018. Plačilo se bo izvedlo preko položnic ali spletnega bančništva, zainteresiranim bomo posredovali navodila in račun. Znižana cena 200 eur velja za drugega otroka ter v primeru udeležbe na obeh terminih. Znižana cena 210 eur velja v primeru hkratne prijave na tabor konzorcijskih klubov: KK Olimpija, KD Ilirija, KK Janče, KD Ježica.

KOŠARKARSKI TABOR POTEKA V KAMPU VELI JOŽE V SAVUDRIJI
Otroci so nastanjeni v lesenih hiškah znotraj kampa, dnevni obroki so na voljo v restavraciji ob morju, za vadbo je na voljo 5 košarkarskih igrišč.

V ceno je vključeno:

- avtobusni prevoz 
- 4 polni penzioni
- 24 urno zdravniško varstvo
- košarkarska žoga
- košarkarska majica 
- bidoni za vodo
- 2 krat dnevni trening
- učenje plavanja in nadzor s plavalnimi učitelji
- večerne animacije: 
učenje plesa, koncert, igre brez meja, GET WET...
- dnevne animacije:
slackline, floorball, frizbi, odbojka in nogomet na mivki…
- trening tekme z vrstniki
- izleti po okolici

Za vse zainteresirane bomo v mesecu maju organizirali roditeljski sestanek na eni izmed ljubljanskih osnovnih šol. Dodatne informacije o taboru in roditeljskem sestanku lahko dobite na tel. št. 040/77-77-20 (Pavle Dornik) in na tel. št. 041/437-007 (Boris Završnik). 

FOTOGALERIJE PREDHODNIH TABOROV SI LAHKO OGLEDATE NA NAŠI FACEBOOK STRANI OKŠ LJUBLJANA : FOTOGALERIJA 1

Prijavo pošljete preko maila: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Prijavnica

Ime in priimek:

Datum rojstva:

Naslov:

Telefon:

E-pošta:

Osnovna šola:

 

Partnerji

Izvajanje programa sofinancira MOL

lj-grb