Košarkarski tabor - Savudrija 2022

TABOR SAVUDRIJA

TRADICIONALNI KOŠARKARSKI TABOR V SAVUDRIJ

za otroke od 1. do 6. razreda osnovne šole

DRAGI ŠPORTNIKI, KOŠARKARJI, SPOŠTOVANI STARŠI!

NAJ BO LETOŠNJE POLETJE RES NEPOZABNO!

Za to bomo zagotovo poskrbeli v OKŠ LJ, saj smo se tokrat za vas še posebej potrudili. Zavedamo se namreč, da je izpad športnih aktivnosti, druženja in zabave zaradi nastalih dogodkov res velik. AMPAK NE SKRBITE! Za čas, ki je pred nami smo pripravili več programov in prepričani smo, da boste manjkajoče aktivnosti več kot 100% nadoknadili.

Svoje otroke lahko tudi letos prijavite na TRADICIONALNI 5 DNEVNI TABOR OKŠ LJ.

TRADICIONALNI TABOR OKŠ LJ (uspešna izvedba že od leta 1994)

Trajanje: Od ponedeljka 27.6. do vključno s petkom 1.7.2022

Namenjen dečkom in deklicam od 1. do 6. razreda osnovne šole

Otroci bodo razdeljeni v homogene starostne skupine. Predvidoma bo v vsaki skupini svoja generacija otrok. Vendar to zadeva le vadbene skupine. Sicer so otroci v prostočasnih aktivnostih in v domu pomešani med sabo. 

Kraj: Savudrija (HR), KAMP VELI JOŽE https://www.nazor.hr/kamp-veli-joze/en

Cena 252€, ki velja ob vsaj enem pogoju:

- za vse naše košarkarje, ki vse leto obiskujejo vadbo (do vključno z junijem) 

- za zgodnje prijave do 15.5.2022

- za več otrok iz iste družine (če je vsaj eden od njih redno vadeči pri nas)

- če ste za vašega otroka izbrali tudi program Počitniško varstvo

- če se vaš otrok udeleži košarkarskega tabora v enem izmed ljubljanskih klubov (primerno od 6. razreda dalje)  

Polna cena je sicer 280€.

Prijava bo potrjena ob plačilu 1.obroka v višini 152€, po prejemu UPN. Drugi UPN v višini 100€ ali 128€ (odvisno od popusta) boste prejeli v začetku junija 2022 in mora biti poravnan najkasneje teden dni pred odhodom na tabor.

 V okviru tabora smo pripravili naslednji program:

-         Vadba košarke do 2x dnevno (prilagojeno glede na zmožnost otrok v vadbeni skupini) 

-       Plavanje, kopanje

-          »Košarka je igra« za 1. triado ali kako košarko spoznati skozi igrive vsebine

-          Elementarne igre, animacijske igre, aktivacijske igre, štafetne igre, košarkarski poligoni, prilagojena igra in druga tekmovanja

-          »Košarka se igra« za 2. triado ali kako usvojene veščine uporabimo v igri proti vrstnikom

-          Tehnični elementi košarke, igre aktivacije, različne oblike igre (npr. Krog, Zapor, Knock out..)

-          Igra 1 : 1, 2 : 2, 3 : 3, 5 : 5, z elementi napada, el inobrambe

-          Tekmovanja

-       Spoznavanje drugih športov ( Dodgeball, Foorball, Paulball, Kikball, Teeball, Baseball, nogomet, odbojka, tenis, badminton, atletika, Frizbi...) 

RDEČA NIT TABORA: V NARAVO ZA ZABAVO TER Z ZNANJEM DO USPEHA. Primerno za vse otroke, ki jih veseli šport, zabava in druženje. Za vse, ki želijo šport spoznavati skozi igro, ki radi igrajo košarko za zabavo in sprostitev, kot tudi za vse, ki bi radi postali dobri košarkarji.

Tabor s 5 dnevnim strnjenim programom, bodo vodili trenerji Otroške košarkarske šole Ljubljana, diplomanti in študenti Fakultete za šport ter trenerji košarkarskih klubov iz Ljubljane. Vsi trenerji na naših taborih imajo ustrezno izobrazbo ali usposobljenost za vodenje športnih programov.

Pridržujemo si pravico do neizvedbe tabora v kolikor bi prišlo do zaostritve ukrepov v državi. V tem primeru vam bomo povrnili celoten znesek.

Zaradi morebitne odjave z vaše strani bomo obdržali akontacijo v višini 50 eur.

KER JE ŠTEVILO MEST OMEJENO PRIPOROČAMO, DA PRIJAVO ODDATE ČIMPREJ, NAJKASNEJE DO 12.6.2022

MLADI KOŠARKARJI IN ŠPORTNI NAVDUŠENCI BODO NASTANJENI V KAMPU VELI JOŽE Savudrija: https://www.nazor.hr/kamp-veli-joze/en

V ceno je vključeno:

- avtobusni prevoz

- polni penzion

- pet dnevni program s strokovnim kadrom

- 24 urno zdravniško varstvo

- košarkarska žoga 

- uradna majica tabora

- bidoni za vodo

Dodatne informacije o taboru lahko dobite preko e- pošte:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  in gsm: 040/77-77-20 (Pavle Dornik), 041/437-007 (Boris Završnik), 040/16-77-20 (Nejc Višnikar). Več o taboru si lahko preberete tudi na naši spletni strani www.otroska-kosarkarska-sola.si in FB profilu: OKŠ Ljubljana

PRIJAVA TABOR TUKAJ: 

https://forms.gle/S4WESaL17on8pEqs8

Prijave so možne tudi tako, da nam spodnje podatke otroka pošljete pošljete na mail  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

Ime in priimek:

Termin in program:

Datum rojstva:

Naslov:

GSM:

e-pošta:

Osnovna šola:

 

Za odjave po 22.06.2022 si pridržujemo pravico zadržati sredstva v višini 152€.

 

 GDPR

 

S prijavo soglašam, da športna organizacija OKŠ Ljubljana, zbira in obdeluje moje osebne podatke v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in Uredbo GDPR ter internimi akti športne organizacije, in sicer za vse potrebe, ki izhajajo iz naslova delovanja športne organizacije, članstva v športni organizaciji, vodenja evidence in pošiljanja računov, obvestil o dogodkih, ponudbah in aktivnostih športne organizacije ter prijavah na tekmovanje. Soglašam tudi z javnim objavljanjem slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost športne organizacije in vsebuje moje posnetke. Izrecno izjavljam, da soglasje velja do preklica ter da je moje soglasje prostovoljno in sem prejel vse informacije, zakaj se bodo moji osebni podatki uporabljali. Seznanjen sem, da lahko kadarkoli na e-naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  zahtevam, da športna organizacija preneha uporabljati osebne podatke za zgoraj navedene namene.

Partnerji

Izvajanje programa sofinancira MOL

lj-grb