KOŠARKARSKI TABOR V SAVUDRIJI 2023!!!

SAVUDRIJA-2016

Za 1. do 6. razred osnovne šole 

 

DRAGI ŠPORTNIKI, KOŠARKARJI, SPOŠTOVANI STARŠI!

NAJ BO LETOŠNJE POLETJE RES NEPOZABNO!

Za to bomo zagotovo poskrbeli v OKŠ LJ, saj smo se tokrat za vas še posebej potrudili. 

TERMIN: od ponedeljka 26.6. do vključno petka 30.6.2023

Otroci bodo razdeljeni v homogene starostne skupine. Predvidoma bo v vsaki skupini svoja generacija otrok. Vendar to zadeva le vadbene skupine in nastanitev. Sicer so otroci v prostočasnih aktivnostih in v hiškah pomešani med sabo. 

Kraj: Savudrija (HR), KAMP VELI JOŽE https://www.nazor.hr/kamp-veli-joze/en

ZGODNJE PRIJAVE  za prvo izmeno so podaljšane do 10.6.2023:

A. Cena 290€ (brez zavarovanja odpovedi)

B. Cena 340€ ( z zavarovanjem odpovedi) 

Plačilne pogoje si preberite spodaj.

Prijava bo potrjena ob plačilu 1.obroka v višini 190€ (prijava brez rizika odpovedi) oz. 240€ (z vklj. rizikom odpovedi). UPN za 1. obrok boste prejeli po 15.5.2023

Drugi UPN v višini 100€ boste prejeli v začetku junija 2023 in mora biti poravnan najkasneje teden dni pred odhodom na tabor.

 

 V okviru tabora smo pripravili naslednji program:

-         Vadba košarke do 2x dnevno (prilagojeno glede na starost ter zmožnost otrok v vadbeni skupini) 

-       Plavanje, kopanje

-          »Košarka je igra« za 1. triado ali kako košarko spoznati skozi igrive vsebine

-          Elementarne igre, animacijske igre, aktivacijske igre, štafetne igre, košarkarski poligoni, prilagojena igra in druga tekmovanja

-          »Košarka se igra« za 2. triado ali kako usvojene veščine uporabimo v igri proti vrstnikom

-          Tehnični elementi košarke, igre aktivacije, različne oblike igre (npr. Krog, Zapor, Knock out..)

-          Igra 1 : 1, 2 : 2, 3 : 3, 5 : 5, z elementi napada, el. obrambe

-          Tekmovanja

-       Spoznavanje drugih športov ( Dodgeball, Foorball, Paulball, Kikball, Teeball, Baseball, nogomet, odbojka, tenis, badminton, atletika, Frizbi...) 

RDEČA NIT TABORA: V NARAVO ZA ZABAVO TER Z ZNANJEM DO USPEHA. Primerno za vse otroke, ki jih veseli šport, zabava in druženje. Za vse, ki želijo šport spoznavati skozi igro, ki radi igrajo košarko za zabavo in sprostitev, kot tudi za vse, ki bi radi postali dobri košarkarji.

Tabor s 5 dnevnim strnjenim programom, bodo vodili trenerji Otroške košarkarske šole Ljubljana, diplomanti in študenti Fakultete za šport ter trenerji košarkarskih klubov iz Ljubljane. Vsi trenerji na naših taborih imajo ustrezno izobrazbo ali usposobljenost za vodenje športnih programov.

 

KER JE ŠTEVILO MEST OMEJENO PRIPOROČAMO, DA PRIJAVO ODDATE ČIMPREJ, NAJKASNEJE DO 12.6.2023

MLADI KOŠARKARJI IN ŠPORTNI NAVDUŠENCI BODO NASTANJENI V KAMPU VELI JOŽE Savudrija: https://www.nazor.hr/kamp-veli-joze/en

V ceno je vključeno:

- avtobusni prevoz

- polni penzion

- pet dnevni program s strokovnim kadrom (10 usposobljenih trenerjev ter ućiteljev športne vzgoje)

- 24 urno zdravniško varstvo

- košarkarska žoga 

- uradna majica tabora

- bidoni za vodo

Dodatne informacije o taboru lahko dobite preko e- pošte:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  in gsm: 040/77-77-20 (Pavle Dornik), 041/437-007 (Boris Završnik), 040/16-77-20 (Nejc Višnikar). Več o taboru si lahko preberete tudi na naši spletni strani www.otroska-kosarkarska-sola.si in FB profilu: OKŠ Ljubljana

PRIJAVA NA TABOR TUKAJ: 

 https://forms.gle/5ivddbatA4W3BRVp7

 

PRIJAVE do 1.6.:

A. ZGODNJE PRIJAVE do 1.6.2023 BREZ ZAVAROVANJEM ODPOVEDIZa odjave brez zavarovanja odpovedi do 18.06.2023 si pridržujemo pravico zadržati sredstva v višini 90€. Po 18.6. pa 150€.

B. ZGODNJE PRIJAVE do 1.6.2023 Z ZAVAROVANJEM ODPOVEDI: cena 340€

V primeru odpovedi do 18.6. vam v roku 10 dni od odpovedi povrnemo znesek vplačila v celoti. Po tem datumu pa znesek vplačil, ki bo znižan za 80,00€.

 

PRIJAVE po 1.6.2023:

C. Cena 340€ (brez rizika odpovedi). Za odjave do 18.06.2023 si pridržujemo pravico zadržati sredstva v višini 100€. Po 18.6. pa 150€.

D. Cena 390€ ( z zavarovanjem odpovedi). V primeru odpovedi do 18.6. vam v roku 10 dni od odpovedi povrnemo znesek vplačila v celoti. Po tem datumu pa znesek vplačil, ki bo znižan za 80,00€

Prijava bo potrjena ob plačilu celotnega zneska. UPN bo izdan v začetku junija 2023 v enkratnem znesku.

Cena za zunanje udeležence tabora je 390€.

 

 GDPR

 

S prijavo soglašam, da športna organizacija OKŠ Ljubljana, zbira in obdeluje moje osebne podatke v skladu z veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov (ZVOP-1-UPB1) in Uredbo GDPR ter internimi akti športne organizacije, in sicer za vse potrebe, ki izhajajo iz naslova delovanja športne organizacije, članstva v športni organizaciji, vodenja evidence in pošiljanja računov, obvestil o dogodkih, ponudbah in aktivnostih športne organizacije ter prijavah na tekmovanje. Soglašam tudi z javnim objavljanjem slikovnega, video in zvočnega materiala, ki prikazuje dejavnost športne organizacije in vsebuje moje posnetke. Izrecno izjavljam, da soglasje velja do preklica ter da je moje soglasje prostovoljno in sem prejel vse informacije, zakaj se bodo moji osebni podatki uporabljali. Seznanjen sem, da lahko kadarkoli na e-naslov  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.  zahtevam, da športna organizacija preneha uporabljati osebne podatke za zgoraj navedene namene.

Partnerji

Izvajanje programa sofinancira MOL

lj-grb