Kontakt

Številka prenosnega telefona: 040/77-77-20

E-pošta: sd.okslj@gmail.com

Statistika

Števec pogledov vsebine : 367629

Šolsko leto 2010/2011

OTROŠ2KA KOŠARKARSKA ŠOLA v Ljubljani deluje na 34 osnovnih šolah. K vpisu vabljeni vsi osnovnošolci na eni izmed navedenih šol. Poleg igrive košarke za najmlajše, pridobivanja osnovnih in naprednih košarkarskih znanj za učence od 1. do 9. razreda, OKŠ-LJ organizira tudi Košarkarsko prvenstvo Ljubljane ter Ligo OKŠ-LJ. Na tekmovanjih imajo možnost sodelovanja vsi otroci. Nadarjene usmerjamo v selekcije ljubljanskih košarkarskih klubov. Vsem otrokom omogočamo nadaljevanje vadbe v košarkarski šoli tudi s prehodom v srednje šole.


KOŠARKARSKO PRVENSTVO LJUBLJANE

V lanskem letu smo prvič izvedli KOŠARKARSKO PRVENSTVO LJUBLJANE za osnovne in srednje šole. V letošnjem letu s tekmovanji nadaljujemo.

Urnike, rezultate ter lestvice si lahko ogledate tukaj: ŠOLSKO KOŠARKARSKO TEKMOVANJE.


VPIS V KOŠARKARSKO ŠOLO

Košarkarska šola je namenjena dečkom in deklicam od 1. do 9. razreda osnovne šole ter dijakom od 1. do 4. letnika. Vpišete ser lahko preko naše spletne strani - VPIŠI SE TUKAJ.

Prijave sprejemamo tudi na šoli preko vpisnih lističev,  ki jih dobite v času vadbe v dvorani vaše šole. Za vse informacije smo dosegljivi na 040/77-77-20 in Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Če ga želite videti, omogočite Javascript.

 


Partnerji

Izvajanje programa sofinancira MOL

lj-grb